Τρόποι Αποστολής

Αποστέλλουμε τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες άνω των 100 Ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των  ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε ή με κάποια από τις μεταφορικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται, υπάρχει περίπτωση να επιβαρυνθήτε με ένα μέρος των εξόδων της αποστολής, όταν αυτή γίνεται με μεταφορική εταιρεία λόγο του όγκου των προϊόντων. Εμείς αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής προς όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το surfcenter.gr καθημερινά (εκτός από Kυριακές & αργίες) με 2 τρόπους:

  • Με Ταχυμεταφορά - Courier (1-2 ημέρες) Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι 5 € για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες άνω των 100 Ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. 

  • Με πρακτορείο μεταφορών (1-3 ημέρες και παράδοση στον χώρο σας)

    Όταν ο όγκος των προϊόντων υπερβαίνει το όριο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς τα προϊόντα αποστέλλονται με ειδική μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία από το τμήμα πωλήσεων.

*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι. 

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, Γ. Παπανδρέου 43, τκ. 54646, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 428 128  ή να στείλετε email στο: info@surfcenter.gr